Miffonas Blondinbella

Sedan jag började med Edronax har Dennis retat mig för att jag håller på att bli normal. Så elakt, men jag är rädd att det ligger ett uns sanning bakom. Det skulle rasera min image som miffonas Blondinbella.

Det är hårt att inse att livet börjar likna en framgångssaga: Om jag har rest mig upp ur skiten och kommit ända hit måste jag ju längre än alla andra, eller hur? Jag kan inte stanna vid att vara förtidspensionär. Åtminstone en doktorshatt ska jag ha. Professor låter bra. Fast jag ska aaaaaaldrig glömma, nej då. Som om de som befinner sig på botten när jag inte längre gör det mår bättre av att jag självömkar retroaktivt.

Lite samma sak måste det vara för Noel Gallagher. Det kan inte vara lätt att leva upp till hans rykte. Noel och Liam byggde liksom karriären på att trasha hotellrum och vara ständigt höga. Nu är han småbarnspappa. Stackare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Miffonas Blondinbella

 1. Victoria says:

  Känner mig också konstigt vanlig i mina egna ögon, nu för tiden..
  Har också “normaliserats” av ökat påslag av vakenhetshormet Noradrenalin, med AD/HD-medicnen Strattera.
  Fattar ingenting nu, sover hälften av sömntiden jag behövt förr, och har skittråkigt alla extra vakentimmar!!
  Men det är ju lite fräckt att ha möjligheten att LEVA livet istället för att sova bort det. Men det ställer ju krav på mig själv som jag inte längre är van att hantera, lite stressigt inom mig.
  – Jag kommer INTE försöka bli professor, skulle vara himla nöjd med ett mer vanligt jobb som jag kan stå ut med tills en normal pensionsålder!
  Om dig tror jag att du kan bli vad som helst, din blogg är ju en klart lysande stjärna. Men du ska bara göra saker för din egen skull så du mår bra och kan hantera livet och ha en tillfredställd vardag.. Är det ett för lågt ställt mål?

 2. trollhare says:

  Visst är det nästan skrämmande?

  Jag skulle aldrig kunna ha ett vanligt jobb, det är liksom universitetet eller samhall som gäller för mig. Skillnaden däremellan är mindre än folk tror…

 3. lilo82 says:

  Du är en stjärna! (Nej förresten, jag respekterar ditt beslut att vara människa) Men du skriver så himla bra… du ger mig sysselsättning (och säkert flera andra med) med att läsa allt, man vill liksom inte missa några nya ord som professorn uppfinner 😉

 4. Kaijn says:

  Vad är det här “normal” du pratar om ibland? Det låter onekligen farligt. Inget jag vill smittas av. 😉

 5. trollhare says:

  Håll dig undan från det! Det är farligt!

Leave a Reply