Hemma-spa à la macho-Imme

Torsdagen började dåligt: Dåligt samvete, dåligt väder, dålig terapeut (sjuk alltså, och inte hann de förvarna innan jag kom), dålig isolering gentemot omvärlden under shoppingturen… Jag var helt slut när jag äntligen kom hem andra gången.

Jag behövde unna mig något för att må bättre; göra något som jag verkligen längtat efter. Så jag klippte mina fingernaglar. Lycka. Avslappning. Harmoni.

Långa naglar – och då menar jag så långa att det syns mer än en halv millimeter vitt – är en plåga. Det gör praktiskt taget ont att skriva på ett tangentbord eller att trycka på en mobiltelefon med en nagel som slår i och svajar och har sig.

Men nu slipper jag det för några dagar framöver i alla fall. Tänk att så lite kan göra mig på bättre humör.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply