Äldre män gör flickor till bögar

“Det finns ett visst mått av homofobi i upprördheten. Jag tror egentligen ingen tror på att en stackars pojk blivit manipulerad av den här gamla bögen och om man tror det är det ju en väldig nedvärdering av André, att ogiltigförklara honom fullständigt, förolämpande.”

Så säger Rikard Wolf om uppståndelsen runt att han är ihop med en kille som är 21 år, och han själv är 51. Och ändå dyker det upp i kommentarerna under artikeln:

“tycker att det är fel av en gammal gubbe att ge sig på en pojke var går gränsen? han kan ju vara pojkens pappa liksom”

Jag är inte ett dugg förvånad. Som sextonåring lärde jag mig att tjugotreåringar tydligen var jättefarliga, och när jag numera berättar att jag är ihop med en kille som är nitton år äldre kan man nästan läsa en del personers tankar. Jag är visserligen 28, men psykiskt funktionshindrad. Naiv och godtrogen och hjälplös – och tjej i deras ögon, även om de försöker att tänka om. Jag är ett enkelt offer och Per ett monster som utnyttjar handikappade flickor – fast han är bög, oskuld och bor med sin mamma. Det är mer rimligt att oroa sig för att han är som Norman Bates.

Unga män förleds in i homosexualitet, och oskuldsfulla handikappade flickor förleds in i sexualitet överhuvudtaget. För mig gick det riktigt illa: Jag gick från att vara handikappad flicka till mindre funktionshindrad bög. Äldre killar är sååå farliga…

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Äldre män gör flickor till bögar

  1. Ignotus says:

    “Han kan ju vara pojkens pappa, liksom”. Ja. Och jag kan vara min jämnåriga pojkväns syster, liksom. Hur fantastisk är inte människans vilja att skapa konflikter och visa sin missunnsamhet när man ser åldersskillnad som ett problem – samtidigt som det finns relationer i vilka en eller fler av parterna plågas och dör?

    Och nu när jag, som relativt nytillkommen läsare, för första gången väljer att kommentera något av det du skriver, bör jag väl även passa på att nämna att du och dina texter börjat göra mina dagar. Du och den nyvakna solen! 🙂

  2. Testeless says:

    Gud vad larvig kommentar…

    Vad är man om man onanerar då? Egosexuell?

Leave a Reply