Från bigfoot i fittan till ruttnande bröst

Ordentlig som jag är duschade jag på måndagsmorgonenförmiddagen. Trots det är jag på kvällen klibbig av svett – och då har det alltså varit en sval dag eftersom svetten inte rinner i floder.

Att jag svettas är inget konstigt; det märkliga är hur svetten luktar. En av de första biverkningarna jag kände av Nebido var att min kropp luktade fotsvett. Det var för nästan fem veckor sedan, men det gick över efter några dagar. Den här gången luktar den mögel istället. Inte jättestarkt, men sådär så om jag kliar mig under en hängtutte och sedan för handen i närheten av ansiktet så känner jag en lukt som liknar aromen från kompostpåsen: En diskret doft av vaskslabbade makaroner, tomatkvistar och päronskrutt i olika stadier av förruttnelse stiger från min bröstkorgs djupa hudvikar.

Sasha tror att mitt luktsinne är “kaputt”; Elias att jag behöver duscha. Jag tror att de båda har rätt, men antagligen mest Sasha. Mitt luktsinne är välkänt för att feltolka olika dofter. Förr hände det ganska ofta att jag uppfattade min egen svetts lukt som cigarettrök, så varför skulle jag inte kunna känna att det luktar mögel nu?

Jag är ganska rutten inombords, så det matchar. Tjugoåtta år i livets väntrum tar ut sin rätt, hur hårt man än kämpar för att vara medvetet närvarande. Det ruttna behöver komma ut för att inte ligga kvar och jäsa i all evighet, och om det sipprar ut under fettpåsarna har jag svårt att tänka mig en mer lämplig ventil. Helst av allt skulle jag vilja att svetten dessutom kunde ta med sig lite av innehållet i de där hudsäckarna på vägen, men jag antar att man inte kan få allt här i världen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Hormonbehandling, Transitionsdagbok and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Från bigfoot i fittan till ruttnande bröst

  1. Roses says:

    Jag är jätteledsen om du har skrivit det någonstans, men hur ofta får du din spruta?
    Jag är i vilket fall glad att det går i rätt riktning för dig, även om du har fått vänta länge.

  2. Pingback: Toalettdykande avslöjar testosterondyrkande « trollhare

Leave a Reply