Immanuel – med kurvorna på rätt ställe

Idag och fick det på sätt och vis bekräftat att jag är i målbrottet. Jag var till doktorn i ett annat ärende, men passade på att ta upp min envisa halsinfektion. Hostar gör jag sedan en månad tillbaka, och att jag varit sjuk på riktigt råder det inget tvivel om, men han kunde inte se någon irritation i halsen. Det betyder att den heshet och det pirrande jag känner nu är målbrottet, antar jag.

Såhär natten före testosteronspruta nummer två kan jag ändå inte sova, så jag satte ihop några diagram över hur min kropp har förändrats. Det är svårt för mig att ta till mig siffror, men att se kurvor som faktiskt pekar uppåt och nedåt åt rätt håll är mycket mer konkret – och underbart.

Jag väntar fortfarande på att någon ska säga att jag inbillar mig, men det verkar inte hända. Idag träffade jag tillochmed en person som har haft svårt att komma ihåg att säga “han” istället för “hon”, men som idag sa rätt på första försöket.

Det går framåt. Inte i raketfart, egentligen – men det går väldigt mycket snabbare att komma i puberteten när man får lite testosteron i kroppen och inte behöver förlita sig på enbart tankekraft.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

This entry was posted in Hormonbehandling, Transbilder, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply