Marsch i säng annars får du inte smisk del II – tre timmar senare

I tre timmar har jag försökt fixa en inställning i datorn som kan öppna Kalendern automatiskt så att den  – bland annat – kan påminna mig om att gå och lägga mig vid midnatt. Klockan är nu 02:36 och jag ger upp för idag.

Att försöka skaffa sig en dygnsrytm kräver en del sena nätter. Mitt liv är någon slags parodi, tror jag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Marsch i säng annars får du inte smisk del II – tre timmar senare

 1. simon says:

  har du löst det?
  ladda annars ner your uninstaller som också har ett enkelt sätt att välja autostartprogram!

 2. simon says:

  wincal känner jag lyckligtvis inte till (det måste vara en av de få grejer på datorn jag inte haft blodiga krig med^^) men gmails påminnelser poppar upp helt av sig själv bara jag är inloggad – det du!!!

  men jag förstår din realism: bara för att det funkar för alla andra/bara för att det teoretiskt sett ska funka, betyder det inget för min del!

  /datorhataren

 3. Pingback: Att skapa ordning skapar kaos – en analog iPhone i bilder « trollhare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *