Fördelarna med tandvärk och sömnlöshet: Målbrottsröst

Jag kom i säng vid midnatt, men fick inte sova förrän framåt sju. Anledningen var att jag ville testa om jag kunde sova utan värktabletter, och det gick inte så bra. Därför hade jag precis tagit mig ur sängen när boendestödjare M1 dök upp klockan ett.

Hon märkte att jag var trött och hängig, och frågade varför så jag förklarade att tandvärken hållit mig vaken och att jag nyss gått upp.

“Så det är därför du låter som en tonårsgrabb i målbrottet!” utbrast hon.

Inget ont som inte har något gott med sig, antar jag.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Hormonbehandling, Puberteten, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Fördelarna med tandvärk och sömnlöshet: Målbrottsröst

  1. Andrea says:

    Jag trodde du var en tonårsgrabb i målbrottet!

  2. Det gör ont när knoppar brister, tänker jag…men hoppas du slipper värken och blir bas permanent snart.
    kram

  3. Oj, nu läste jag ett tidigare inlägg beträffande citatet ovan och i kommentaren icke nämnda författare till detsamma. Men vad jag menar är att du är på väg att slå ut i full blom och oavsett frisyr, tycker jag att du är oerhört vacker…
    🙂

Leave a Reply