Alla män är potentiella varulvar

Det började med ett mystiskt litet ärr på sidan av midjan, men jag tänkte att jag kanske bara kliat lite för hårt. I förrgår upptäckte jag ett märkligt rött streck vid halsen, ungefär vid nyckelbenet, och tänkte att jag måste ha slintat med rakhyveln, även om jag inte mindes att jag någonsin rakat mig så långt ner. Igårkväll upptäckte jag ett märke på benet, men drog slutsatsen att jag gått in i något. Sedan kände jag ett mystiskt märke på kinden, och försökte tänka att det var rakhyveln där med. Men så såg jag mig i spegeln och upptäckte att jag hade liknande märken på näsan, upp mot ögat. Jag är väldigt säker på att jag aldrig har satt rakhyveln där.

Jag kliar mig för hårt i sömnen, var min första tanke. Kanske är jag stressad och klöser mig, men på skämt skrev jag en tweet om att jag kanske är varulv eller har “nån exotisk hudparasit som kan göra mig känd”. Sedan gick jag och la mig och kom på att märkena dök upp strax efter fullmåne. Idag fick jag kommentaren att jag borde vara uppmärksam på om jag får päls och huggtänder.

Jag har ju redan päls; den växer så det knakar. Att jag vaknar med tandvärk kanske inte är för att jag gnisslar utan för att jag har tuggat människokött under natten, eller för att mina tänder håller på att mutera till huggtänder. Och att jag har klösmärken beror såklart på att mina stackars offer försöker försvara sig.

Jag är en varulv – en vegansk varulv. Vilken morgon som helst vaknar jag med trådar av någons kläder i munnen, eller med blodstänk i ansiktet. Även om det inte har hänt än så är det bara en tidsfråga, och det måste vara testosteronet som gjort mig såhär. Det måste också vara därför jag känner att jag är lugnare än förut när jag är vaken; jag tar såklart ut alla mina aggressioner om natten.

När folk berättar hur otroligt personlighetsförändrad man blir av testosteron syftar de nog på att alla män är potentiella varulvar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Hormonbehandling, Puberteten, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

13 Responses to Alla män är potentiella varulvar

  1. Mellanvärld says:

    *ylar mot månen*

  2. dean says:

    hoppas du käkar upp alla elaka och otrevliga människor >:)

  3. I filmen Med kameran som tröst gestaltar Carl Johan de Geer sitt överklassarv som en sjukdom som får honom att anta varulvsliknande egenskaper, såsom extremt kraftig hårväxt på hela kroppen. En fin metafor, men jag kan inte undgå att tänka att han lika träffande beskriver hur det är att bokstavligt och ometaforiskt inte känna sig hemma i sin kropp. Han kanske har lite undertryckta transtendenser, herr de Geer? 😛

    (Fast i ditt fall, Immanuel, så är det ju bara att gratulera till pälsen 🙂 )

Leave a Reply