Jag väntade på livet, och idag är det här

Det är nu man borde skriva sammanfattningar av året – och decenniet – som gått. Det är nu jag borde försöka formulera i ord de viktigaste sakerna som har hänt. Det är så man gör vid nyår. Så hur sammanfattar jag bäst de senaste tio åren? Jag vet inte, men jag ska försöka. Känner jag mig själv rätt lär det bli ett antal inlägg. En sak är säker: Mitt tredje decennium har absolut varit det bästa hittills.

För tio år sedan hade jag fortfarande inte flyttat hemifrån, och jag längtade bort. Mina drömmar om att flytta till Irland hade redan grusats, för jag insåg att jag inte skulle komma längre än till Falun, men det spelade mindre roll i det långa loppet. Jag är kanske ett psykstört miffo som blir utförsäkrad på min trettioårsdag i höst vare sig jag kan jobba eller inte – men jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle bli såhär bra. Jag lever min dröm. Jag väntade på livet, och idag är det här.

This entry was posted in Personligt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Jag väntade på livet, och idag är det här

  1. Technicolor says:

    Vad kul! Grattis!

  2. Pingback: 2009: Störd stolthet, skamliga normer och overklighetens tvångskastreringar « trollhare

Leave a Reply