Guld, rökelse och testosteron

Jag är ju aldrig ledig, så för mig finns inga röda dagar. Därför byltade jag på mig och gav mig ut i solnedgången på jakt efter testosteron. Imorgonbitti är det dags att ta sprutan igen, och jag är alltid ute så sent som möjligt eftersom jag inte vill ha ett lager steroider hemma ifall något pucko får för sig att bryta sig in eller så. Det visade sig vara en dålig idé.

När jag klev fram till dörrarna till gallerian gled de inte upp. Jag tittade in genom glasdörrarna, och såg att alla affärer var stängda. I samma sekund kom jag på det. Helvete. Jag mindes tillochmed att det är trettondagen idag, men jag fattade inte att det innebär att apoteket är stängt. Sjukhusapoteket öppnar klockan nio imorgon, men min tid hos distriktssköterskan är kvart i. Jag måste byta tid, och förmodligen skjuta upp sprutan i några dagar. Så går det när man inte har koll på helgdagarna.

Igår var dagen då Viola blev Cesario enligt Shakespeare, och idag är dagen då de tre vise männen ska komma med guld, rökelse och myrra till jesusbarnet. Såvida de inte har med sig en ask Nebido till mig så lär jag få vänta några dagar extra på min tredje spruta. Lite vishet och planeringsförmåga skulle jag vilja ha också, men det kanske är för mycket begärt av gubbarna som trots allt kom tretton dagar för sent, och dessutom klantade till det och outade Jesus inför Herodes, som satte igång ett massmord på bäbisar. Vi är väl ungefär på samma nivå där, jag och de tre vise männen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Hormonbehandling, Puberteten, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Guld, rökelse och testosteron

  1. Gummifarbror says:

    Plats för ett ramaskri, då?

  2. Pingback: Tips för tankspridda twitterfittor « trollhare

  3. Pingback: Jag låter som en man som försöker låta som en kvinna « trollhare

  4. Pingback: Från menscykler till manscykler « trollhare

Leave a Reply