Analmaracas och sprut i rumpan

Inatt drömde jag att jag träffade en kille som spelade maracas med kroppen genom att stoppa in hårda, intorkade russin i analen, och sedan dansa. Han sa att det bara var killar som kunde göra sånt; tjejer har en livmoder som är i vägen, så det låter inget då. Så såg han på mig och frågade om jag var kille eller tjej. Utan ett ord tog jag en näve russin, tryckte upp dem i rumpan, och dansade. Av ljudet hörde han att jag var kille.

Dagen T3: Tredje testosteronsprutan

Det var femton minusgrader ute imorse, och jag hade för första gången sedan jag flyttade söderut tagit på mig långkalsonger. Om jag skulle ha ont i rumpan ville jag åtminstone inte frysa. Jag gick till labbet först, som vanligt. De fyllde fyra provrör med mitt blod, och sedan var det till att sätta sig att vänta på distriktssköterskan. Jag har fått olika sköterskor varje gång, så det känns väldigt skönt att numera heta Immanuel i alla papper så att de inte ropar upp mig med fel namn.

Sköterskan verkade rutinerad och lite stressad, och det gick fort. Väldigt fort. Nebido ska injiceras i muskeln långsamt, och jag är van vid att ligga ner i säkert tio minuter, och med allt prat innan och lite efter hade jag räknat med minst en kvart totalt. De brukar säga till när de injicerat en fjärdedel, hälften och tre fjärdedelar, och båda de tidigare gångerna har det varit ungefär vid tre fjärdedelar som det har börjat göra ont. Den här gången skulle jag bara ha just tre fjärdedelar, men jag blev ändå förvånad. Precis när jag undrade om det var hälften kvar, drog hen ur sprutan och satte på plåstret. Det visade sig att hen använt en grövre nål än man brukar.

Knappt tio minuter efter att jag kommit in i rummet lämnade jag det. Visst var jag lite öm och lite yr, men inte alls så mycket som jag har känt av tidigare. Jag vilade några minuter på en bänk i sjukhusentrén innan jag gick hem, och jag kände knappt av det på hela vägen. Ingen spänningsvärk, och inget haltande. Inga pauser då jag försiktigt sätter mig på en bänk och vilar. Bara raka vägen hem.

Nu väntar jag spänt på effekterna av tredje sprutan. En mörkare röst, en kraftigare skäggväxt och hår på bröstet skulle inte sitta helt fel – men någon analmaracas vet jag inte om jag bryr mig om.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Hormonbehandling, Könsidentitet, Psykologi, Puberteten, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Analmaracas och sprut i rumpan

 1. Gabbe says:

  hahaha soft dröm XD

 2. Mellanvärld says:

  “…spelade maracas med kroppen genom att stoppa in hårda, intorkade russin i analen, och sedan dansa. Han sa att det bara var killar som kunde göra sånt; tjejer har en livmoder som är i vägen, så det låter inget då” *asg*

 3. Paranoia says:

  Strax före jul drömde jag att jag träffade på en av de moralkonservativa debattörerna som skrev om att de inte ville att barn skulle få sexualundervisning. I drömmen träffade mannen på en sajt för bdsmutövare. Debattören framträdde med namn och bild på sajten och var ledsen och sade att han var väldigt missförstådd.

  Enda sedan dess har jag undrat om drömmen kan vara ett omen av något slag.

  • Oj. Det låter som en dröm jag hade om min anonyma tranny chaser från Qruiser. Jag fantiserade om vem han var på skoj, vilket ledde till att jag drömde märkligt, vilket i sin tur ledde till att jag bara var tvungen att fråga honom om han (trots allt i rätt ålder, och skåning) inte var Göran Skytte… Det nekade han till, som tur var.

 4. Pingback: Testosteron förvandlar din kropp till en svettig fot « trollhare

 5. Pingback: Imme frites, utan ketchup « trollhare

 6. Pingback: 200 dagar på testosteron – Skäggväxt och tappade handdukar « trollhare

 7. Pingback: Friterad och kastrerad – munk i dubbel bemärkelse « trollhare

 8. Pingback: När jag väl vant mig vid att leva finns det inga andra alternativ « trollhare

Leave a Reply