Testosteron förvandlar din kropp till en svettig fot

Det har gått drygt ett dygn sedan tredje testosteronsprutan. Vad har jag känt av hittills?

Efter första sprutan kände jag ett litet pirr i stämbanden nästan omedelbart.

Efter andra sprutan kände jag ett enormt kåtslag redan efter någon timme.

Efter tredje sprutan känner jag att jag stinker.

Den där bigfootdoften är tillbaka; första gången jag kände av det var tre dagar efter första sprutan, och sedan har den kommit och gått lite i vågor. Nu tog den alltså skruv omedelbart. Hela jag stinker fotsvett.

Jag luktar illa, jag börjar bli rejält hårig, och jag har lärt mig att uppskatta att sitta med benen brett isär. Dessutom pratar jag massor, och alltid utan att tänka efter – fast mest av allt kommunicerar jag med kraxande och bröl. Efter ett halvår på testosteron har jag förvandlats till en så typisk tonårsgrabb att det inte ens finns någon så stereotyp som jag. Jag är ett stinkande, brölande pubertetsmonster – och märkligt nog trivs jag alldeles utmärkt med det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Hormonbehandling, Puberteten, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Testosteron förvandlar din kropp till en svettig fot

  1. Ylva says:

    Du tror inte att du skulle lukta manligt på ett lite mer socialt accepterat sätt om du skaffade en deo eller parfym med “herrdoft”?

  2. pärlbesatt says:

    Tack för dagens garv, återigen. 🙂

  3. Pingback: När jag väl vant mig vid att leva finns det inga andra alternativ « trollhare

Leave a Reply