“Skära kuk itu” – Freud <3 Pelle Svanslös

Sent igårkväll skrev jag ett inlägg om min lilla freudianska felskrivning: Dicocktomies. Jag fick in ett “cock” istället för “cho”, och tyckte det var väldigt talande för hur jag är. Då hade jag inte ens tänkt på resten av ordet, men det gjorde Emil Nordlander:

“Ännu roligare om man tittar närmre på ordet. En hejdlös språklig blandning förstås, men di – två och tomi – dela, skära, ger ju den fria översättningen ”skära kuk itu”. Som du är inne på, vad har Freud att säga om det här?”

Eftersom jag redan har analyserat mitt intresse för att hyvla gurka tror jag verkligen att det kan ligga något i det. Mitt undermedvetna är besatt av att skära i kukar. Jag är förmodligen den inverterade Ed Gein. Jag tror fortfarande att jag är Pelle Svanslös, och att jag en gång i tiden hade en kuk som jag sedan blev av med.

Helt fel ute var jag ju inte: Det var bara lite testosteron i tionde graviditetsveckan som fattades. Jag hade som foster förutsättningen att få en kuk, men den möjligheten rann ut i sanden. För exakt trettio år sedan hade jag fortfarande en möjlighet, även om det skulle inneburit att jag fötts med ett intersexuellt syndrom.

Den svenska staten vill tvångskastrera mig. De vet inte att jag redan är kastrerad sedan innan jag föddes.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in HBTQ, Könsidentitet, Könstillhörighetslagen, Psykologi, Puberteten, Relationer, Språk, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to “Skära kuk itu” – Freud <3 Pelle Svanslös

 1. Mellanvärld says:

  Har du inte hört talas om “kukklyverier”? 😉

 2. Emil Nordlander says:

  Special mention 🙂 Gott nu under hårt tentaplugg att se kunskaper från tidigare studier komma till användning.

  • Frågan är hur jag ska kunna utnyttja denna visdom i mina studier. Det hade varit intressant att utnyttja bloggen, öht. Jag har redan gjort det, litegrann, men det var mest slumpmässigt. Jag har skrivit ett par tusen inlägg, till stor del om penisavund, analfixering och pubertetstrams. Kan man använda det på något sätt i en mycket seriös D-uppsats om ett helt annat ämne? Kan man dessutom kanske använda denna mycket seriösa uppsats i en blogg som framförallt innehåller målbrottsbröl à la “Jag vill hångla!”? Frågorna hopar sig…

 3. Pew says:

  “Den svenska staten vill tvångskastrera mig. De vet inte att jag redan är kastrerad sedan innan jag föddes.”

  Klockrent!

  (finns d någon möjlighet att du kan fixa tillbaka pilarna så man i ett inlägg kan växla antingen ett inlägg framåt eller ett bakåt utan att behöva gå till startsidan och scrolla ner)

 4. Pew says:

  så trist, det var mycket enklare att följa dig då. framför allt när en varit borta ett tag som nu ca ett halvår. men d gir sig väl, jag får väl läsa de på första sidan bara och när jag kommer tebax om ytterligare ett halvår så får jag väl läsa den första sidan. och bara hoppas att de sammanfattar rätt bra vad som hänt däremellan 😉 ;P

 5. Pew says:

  Jo iofs, men jag är en sån som vill läsa allt så jag inte missar något 😀 på gott och ont.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *