Vintervarulv – före och efter testosteron i bilder

När jag deppar försöker jag alltid att tänka på hur långt jag har kommit hittills. Som nu, när det var den där remissen, så försökte jag att fokusera på att jag faktiskt har kommit i puberteten. Efter över ett halvår på hormoner har jag kommit alldeles för långt för att ge upp. Jag vet att det går framåt, men ibland glömmer jag bort det. Då är det tur att det finns bildbevis.

Ganska hårig mage

Magen, februari 2009

För ett år sedan var min kropp så hårig som den kunde bli utan testosteron. Februari brukar betyda kyla, vilket i sin tur betyder att jag har mer kroppshår än under sommaren. Jag hade en tydlig raggarsträng på magen, men inte så mycket mer. Ändå sörjde jag varje vår när det glesades ut och försvann. Jag var en vintervarulv som inte trivdes i min sommarkropp.

Hårig mage

Februari 2010

Idag har håret vuxit till sig ordentligt, över nästan hela kroppen. Jag har inte särskilt mycket hår på bröstet än, men det kommer mer och mer. Det är inte många hårstrån, men det är fler än ett.

Jag har ingen jätteluden bringa, och inget helskägg. Jag tror inte ens att jag kan odla skägg, om jag så sparar i flera månader. Tre veckors uppehåll med rakhyveln resulterade i en extremt gles stubb av fem millimeter långa strån. Däremot kan jag stoltsera med att jag äntligen fått en riktigt hårig rumpa – men den får ni inte se. Det är ni nog tacksamma för.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Bilder, Hormonbehandling, Puberteten, Transbilder, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Vintervarulv – före och efter testosteron i bilder

 1. Victoria says:

  Raggarsträng, jippie! Inte alla män har ens hår på bröstet. Och vissa rakar bort det de har. Jag tycker det inte spelar nån roll för mig som kvinna, bara de verkar trivas. (Och inte rakar bort allt jämt, det känns som ett osäkert drag.)
  Aldrig ens tänkt på att hårväxten skulle variera mellan årstiderna. Är det så?
  Mvh Varulven.

  • För mig är det iaf en väldigt tydlig skillnad, men jag vet att en del säger att de inte märker någon förändring mellan årstiderna. Det kanske har att göra med att jag alltid är väldigt svalt klädd, så jag utsätter mig verkligen för mycket mer kyla på vintern.

 2. maukonen says:

  Raggarsträng, det är grejer det !

  Tack på förhand för att vi slipper din håriga sittyta !

  Det är inte vem som helst som är Vinter-Varulv heller, så Grattis Immanuel du är en speciell individ !

  En speciell individ som håller på att förvandlas till dig själv !

  Det är oerhört spännande att följa din väg till dig själv och jag är glad att du kan göra denna förvandling, det är många vågar och kan inte ta det första trevande steget.

  Så en liten skål för den blygsamma skäggväxten, Raggarsträngen och Vinter-Varulven som har vaknat till liv !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *