Operation Fett Väck kan börja!

Jag har en tid. Jag har en tid! Jag. Har. En. Tid.

Idag om sex veckor ska jag få träffa kirurgen. På riktigt. Inte för att bli inlagd för operation alltså, utan jag ska få träffa honom för konsultation. Vi ska diskutera igenom vilka operationer jag behöver och vilka operationsmetoder som passar mig, och så ska jag ställa en del frågor såklart. Jag antar att det ingår att jag måste visa vad jag har på överkroppen, men det skrämmer mig inte. Huvudsaken är att jag slipper gå runt med manboobs snart.

Den dagen jag får träffa kirurgen har det gått 169 dagar sedan jag fick ett löfte om remiss av min utredare, så det är långt över vårdgarantins 90 dagar. Från den 13 oktober till den 31 mars är det nästan ett halvår, men det var inte vårdköer utan postslarv som gjorde att det tog sådan tid. Idag ringde jag upp kirurgkliniken för att kolla att remissen faktiskt hade kommit fram den här gången. Det hade den, för bara någon dag sedan, så jag fick en tid direkt i telefon. Bara sådär.

Det händer att saker och ting fungerar, att brev kommer fram som de ska och att det finns tider att ge inom några månader. Sex veckor till konsultation, men hur lång tid det sedan tar innan jag faktiskt får en operationstid vågar jag inte tänka på. Just nu är jag bara lycklig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Kirurgi, Transitionsdagbok, TS-utredningen and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Operation Fett Väck kan börja!

 1. Mikaela says:

  Grattis! 😀

  Mikusagi

 2. Lisa Olsson says:

  Grattis!
  Hoppas väntetiden för själva operationen inte är för lång.

 3. karibien says:

  Åh! Äntligen!

  Stort grattis!

  Mot beach 2010 🙂

 4. Mellanvärld says:

  Grattis!

 5. Kaia says:

  Hurra! Hoppas det går bra!

 6. Susanna says:

  Grattis till dig och lycka till med. . .ja allt det andra som är kvar. 🙂

 7. Johan says:

  Instämmer i alla grattis!
  Och lycka till!

 8. Alexa says:

  Grattis grattis, hoppas allt går bra. Sjukt bara att allt ska ta sådan tid, fick själv vänta på min konsultation för min nedre op i ca 9 månader 🙁

 9. p says:

  grattis!

 10. Yamiko says:

  Grattis! Hoppas det sen inte dröjer allt för länge till operationen. ^^

 11. Devin says:

  Jag säger som Fylking: Äntligen! o/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *