Kjolkomplex och säkrare sex

För mindre än en månad sedan skrev jag att “städning orsakar kukchock”. Idag har jag fått ytterligare ett bevis på att så är fallet. I tre timmar röjde vi i vardagsrummet, och jag blev såklart helt utmattad. Vi hade kul, S och M och jag. De är härliga båda två och det kändes faktiskt inte ett dugg märkligt när de beundrade mina fina kjolar som visst låg framme sedan fotograferingen.

Mitt städade vardagsrum

Mot slutet, efter att M hade gått, så hittade S en lapp som hon inte såg vad det stod på först.

– Vad står det?

– “Säkrare sex”.

– Jaha, jag tyckte det stod “säkrare ben”, och tänkte att det var konstigt. “SNYGGARE ben” kan jag förstå, men säkrare?

Och så var den isen bruten. Jag har bara träffat S två eller tre gånger förut, men vi skrattade och det kändes inte ett dugg konstigt. Förmodligen var det för att jag var helt slutkörd som jag inte ens orkade reagera. Trötthet är ett fantastiskt medel för att släppa på nojorna ibland.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Bilder, Könsidentitet, Personligt, Relationer, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Kjolkomplex och säkrare sex

  1. Andrea says:

    Du har fina gardiner, var har du fått tag i dem?

  2. Susanna says:

    Jag tror att jag har en mugg från IKEA som är misstänkt lik gardinerna på bilden. Tyvärr köpte jag bara en och sen försvann sortimentet från IKEA, och nu står muggen och samlar damm i Mias stuga på landet (alla mina udda kaffemuggar hamnar där av nån oförklarlig anledning). 🙂

Leave a Reply