“Welcome to the freak show!” – Men vem har sagt att det bara finns plats för ett miffo?

Samtal mellan Dennis och mig, en måndagskväll. Han börjar:

– Du är ju ett freak! 😉
– Jag vet 😛 Jag älskar att folk som kommer till min freak show blir överraskade. De tror att jag är det enda freaket i showen 😛
– Ja, haha.
– Men de är ju det lika mycket 😛

Det är faktiskt sant. Ibland reagerar folk på mitt “Welcome to the freak show!”, för att de tycker att jag förminskar mig själv om jag kallar mig för freak. Jag brukar svara att jag är stolt över min stördhet; att det inte alls är menat så.

I själva verket är det inte bara jag som är ett freak. Jag är inte det enda miffot. Alla dessa människor som jag möter IRL och URL – alla dessa märkliga varelser med sina rutiner, sina vanor, sina beteendemönster och instinkter, sina känslor och tankar sina principer, åsikter, värderingar – de är också en del av min freak show. Det är bara inte alltid de förstår det, och jag är för väluppfostrad för att berätta för dem hur störda de är.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Aspiequeer, Funkis, Internet, Kroppstankar, NPF, Överlevnadshandbok, Personligt, Politik, Psykologi, Språk, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to “Welcome to the freak show!” – Men vem har sagt att det bara finns plats för ett miffo?

  1. svenkarlsson says:

    Oh, du är så alternativ.

  2. dean says:

    vilken fin beskrivning.

  3. Pingback: För konstig för att vara udda och för mainstream för att vara normal « trollhare

  4. pärlbesatt says:

    You’re not alone, för att tala med Majkel. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *