Låt kärleken slå rot

För två veckor sedan fick jag två tråkiga nyheter på samma dag. Igår släppte oron betydligt över den första, när jag fick veta mer om vad som hänt. Idag visste jag att det skulle komma ett besked om den andra händelsen, men om det skulle vara positivt eller negativt vågade jag inte gissa.

Toppen av en nyplanterad lök sticker upp ur en kruka

Echinacea purpurea, röd solhatt, rudbeckia... Kärt barn har många namn

Jag bestämde mig för att kanalisera rastlösheten till något konstruktivt, så jag passade på att köpa lite fröer och annat att pyssla med, som jag hade tänkt göra i veckor. Mina gamla kaktusar planterades om, och jag tog sticklingar av aloe veran, en lök av Echinacea hamnade i en kruka fast jag vet att den egentligen vill växa i en rabatt, och jag sådde gräslök, lavendel och physalis.

Blommande Echinacea med nässelfjärilar

Echinacea

Precis när jag var klar fick jag telefonsamtalet jag väntat på. Goda nyheter. En obeskrivlig lättnad. Oron är uppryckt med rötterna, och jag låter kärleken slå rot.

Låt kärleken slå rot (Youtube)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

This entry was posted in Bilder, Personligt and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

0 Responses to Låt kärleken slå rot

 1. Johan says:

  Underbart!
  (både att du fick goda nyheter och att du lyckades vara konstruktiv i väntan på dem – det är verkligen en konst!)

 2. Johan says:

  Det här är min nuvarande “vara-tacksam-för-allting”-låt: http://open.spotify.com/track/0rlc8SaQKcJKlnU1z4jyAs

 3. karibien says:

  Jag håller med Johan,

  skönt att nyheterna är goda

  och jag är grymt imponerad av att du lyckas kanalisera oron i väntetiden till något vettigt

  sånt är jag helt hopplös på, jag blir bara sittande vid datorn eller tänker att jag ska storhandla och går vilse bland prylarna och kommer ut med 25 prylar istället för 15 och ändå har jag missat 10 av de 15 på lappen…

Leave a Reply