Mannen med putrumpan

– Men gud, vilken karl du börjar bli!

Det är det första hon säger när vi har kommit in i lägenheten. Sånt kan man inte direkt säga ute i trapphuset, men hon är sprickfärdig. Sjukdom, semestrar och påsk har gjort att det var ett tag sedan jag träffade boendestödjare M sist. Det är därför hon ser skillnaden. Skäggväxten är verkligen effektiv.

Två timmar senare, när vi är klara med bestyren och hon är på väg ut i hallen för att klä på sig, säger hon att jag inte har några höfter längre, och inga bröst heller. Hon säger åt mig att snurra runt så att hon får se skillnaden.

– Ja, du har lite rumpa kvar, inte så platt som många killar har. Kanske får du en såndär putrumpa som jag gillar hos karlar.

M är som en extramamma åt mig, så det finns definitivt inget utrymme att tolka det som något annat än bokstavligt. Men jo, vilken karl jag börjar bli.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

This entry was posted in Puberteten, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Mannen med putrumpan

 1. Mellanvärld says:

  När jag läste titeln, tyckte jag först det stod “pruttrumpa” 😛

 2. meknow says:

  OT:
  Här är det tvärtom! Rumpan krymper inte det minsta. Jag råkade sätta upp en helfigurspegel så man såg sig själv från badrummet…

  Ingen hade talat om för mig att man kan ha hängtuttar baktill!!!

 3. Johanna says:

  Jag har fått samma behandling som du, men inte fått någon ökat skäggväxt eller hår på bröstet .. Hur lång tid tog det innan det började växa på dig??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *