Tackolov att jag är närsynt

Immanuel i stora svarta bågar

Mina nya "vanliga" glasögon

Jag har visst glömt att lägga upp bilder på mina nya glasögon som ni hjälpte mig att välja. Det har gått några dagar sedan jag hämtade ut dem, och det känns helt fantastiskt att äntligen se klart. Efter drygt två veckor i dimma har jag inte riktigt hunnit vänja mig vid att uppfatta världen omkring mig. Jag känner mig som stålmannen som kan se klart på hundra meters håll och fixar att läsa utan att blunda med ena ögat. Tillochmed ryckningarna i ögonmusklerna som jag fick av överansträngningen har slutat nu.

Jag tycker själv att jag är otroligt snygg i båda paren; både arbetsglasögonen och de vanliga. Glasögon gör att man ser intelligent ut, inbillar jag mig, så jag fejkar för fullt. I synnerhet de “vanliga” glasögonen ser väldigt nördiga ut, och det är precis det som är poängen.

Vilken tur att jag inte förbannats med helt perfekt syn, för då hade det känts krystat att gå runt i glasögon bara för att se smart ut. Nu kan jag skylla på min närsynthet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

This entry was posted in Bilder, Personligt and tagged , , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Tackolov att jag är närsynt

 1. C. D. Lind says:

  Du är en smart, snygg nörd, och glasögon får både dig och mig att se ännu smartare ut än vad vi redan är! 😉

 2. love says:

  Supersnygga! Har funderat på att skaffa bågar med fönsterglas. Skulle inte vilja vara beroende av glasögon men om jag kan välja så har jag inget imot att använda det. För det är ju väldigt snyggt. 😀

 3. ro says:

  Wow! Jag har inte varit här på ett tag och tyckte att ditt skägg har växt jättemycket!
  Glasögonen är fina också, de passar dig 🙂

 4. Gud vad fin du är, jätte fina bilder 🙂 Kram

 5. dam i tofflor says:

  Själv tycker jag det är svårt att matcha ihop glasögon med sommarklänning. Nördighet anses inte så klädsamt för kvinnor, tror jag. Eller är det intelligens som inte anses kvinnligt? Eller…

  • Jag är rädd att båda stämmer, tyvärr. Men du får skaffa dig en nördig sommarklänning att matcha glasögonen med.

  • dean says:

   Jag tycker du ska köra på glasögon och sommarklänning, jag tycker det låter som en oslagbar kombo 🙂

  • Minna says:

   Svarta nördbrillor funkar till det mesta tycker jag. Om man vill färgmatcha med ett par speciella brillor blir det svårare, men jag tycker du ska köra på.

   Randiga och rutiga klänningar är väldigt nördiga annars 🙂

 6. Emma says:

  Glasögonen passar dig! Väldigt nördigt, men det är väl så det ska vara?

 7. Tackar. Japp, det är PRECIS så det ska vara 😉

 8. dean says:

  De där bilderna får mig att tänka på någon, att du är lik någon… Efter en stunds funderande googlar jag Sebastien Tellier, jag tror det var honom jag tänkte på.

 9. Pingback: De svenska årstiderna är bipolära « trollhare

 10. Jag struntar i glasögonen 😉 nördig vet jag inte vad det är…men mannen bakom bågarna är skitsnygg!

 11. I like it! Skitsnygga brillor. Och du ser verkligen lika intelligent ut som det du skriver om. Och vilken skäggväxt du har!! Du behöver inte köpa lösmustach som Aschberg o Co har gjort, ang. prostatacancer. Tummen upp!!

 12. Daniel Johansson says:

  Hehe, jag fick nyss ett par nya glas, fast jag behöll mina gamla bågar eftersom jag är så otroligt fäst vid dem. Alltid lika roligt att kunna se trädtopparnas konturer igen. 😉

 13. Världen blev helt plötsligt skarpare, eller hur? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *