Bajs bajs Kuk kuk Mens mens

Jag har aldrig tänkt så mycket på vilka ord jag har lagt in i ordlistan i min mobil, mer än att T9 oftast skriver rumpa när jag menar stora och kuk istället för kul eller jul. Det säger något om hur ofta jag använder vissa ord. Men så hittade jag ett blogginlägg om just de egna orden i ordlistan, och blev nyfiken på vad det egentligen avslöjar om mig. Så varsågoda:

Småord och konstigheter

10.08 B.  att Btw btw det det? fick DIG du Du g. idag: Hehe iofs Godmorgon Hmpf Hoppsan inte Hur Hursomhelst Jadå jag JAG Jag Japp har ju ju. så Såklart såklart just När Men om title Vad vet Sorry Shit Usch Faktum hemifrån henom Inatt inatt imorse Neuro neuro systers Aaw Aspi aspi 😀

Verb

*gosa* *kärleksbombar**kramar* *självömkar**pussa* *pussar* deppar kärleksbombar självömkar pussa pussar hångla blogga Bloggar bloggar bloggat fota höra gosa skita skiter strula Pyssla pyssla pysslat är ÄR

Adjektiv

Jävla klängig hyper Autistisk autistisk sötaste snurrig inloggad androgyn bögig fjollig konstig nojig nördig paranoid pervers pretto Stereotyp stereotyp deppig aspig

Substantiv

Äckel Abstinens abstinens Bimbo ADHD Borderline borderline Asperger Puss hångel fetisch fobi HBT genus komplimang Noja noja nojor separations[ångest] picknick smicker tics Concerta Aspie aspie boendestöd Fk fk Blogg blogg pucko Sötnos sötnos Snuttis darling bloggen kanin Marsvin marsvin Bajs bajs cisperson bitch Bög bög Bögar bögar Falafel falafel egoist fitta fjolla Freak dvd Dymo dymo Kuk kuk mailet Nebido Mens mens mobilen mobiler Nörd nörd Pervo skit popcorn volontär Tönt tönt transperson Transsexuell transsexuell transvestit homofob Depp depp

Egennamn

Brändemo Danne Gävle Gevvis Glommen LOUNGE Sandvik [Dennis ex namn] Sasha Trollhare [min brorsdotters namn] Vallmo Leia [min brors namn] Imm Immanuel Imme CSI Minou Facebook Qruiser SVT deviantart

Jag vet inte vem Danne är. Jag har inte känt någon som kallas för Danne på säkert femton år, och jag har bara haft mobilen i två år. Antagligen är det någon vän till en vän eller så. Mitt minne för namn är som bekant uselt. LOUNGE är i alla fall ett café, som numera heter något annat.

Jag skriver många sms, men bokstaverar de flesta orden som jag inte använder varje dag. Annars skulle jag inte göra annat än att lägga till nya ord, så det här är verkligen bara de ord jag använder allra mest. Jag tycker de sammanfattar mig ganska bra, i synnerhet verben. Kärleksbombar, självömkar, bloggar och skiter känns verkligen som en beskrivning av mitt liv. Däremot är jag faktiskt förvånad över att det är relativt få ord som handlar om könsorgan, kroppsfunktioner och sex:

skita skiter pervers Äckel fetisch fitta Bajs bajs Kuk kuk Mens mens Pervo skit

Mina sms är tydligen mer städade än vad jag trodde.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

This entry was posted in Personligt, Psykologi, Relationer and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Bajs bajs Kuk kuk Mens mens

  1. Hahahaha jisses!! Vad skriver du om människa?!?!? Kärleksbomba tänker jag dock sno av dig!

    • Hahaha, jag smsar med mina vänner ca tio gånger om dagen i genomsnitt, och vi har väl ett rätt grovt språk. Fast bajs och skit är väl egentligen mest svordomar…

  2. Ylva says:

    Du kanske inte varierar dig så mycket när det gäller de “fula” orden?

  3. Camilla says:

    haha en del tillagda ord verkar det som, fast jag tippar på att mitt eget kommer väga över på svordomarna istället. Men hur sjutton kollar man?? Eller är det meningen att man ska komma ihåg vilka ord man lagt in och vilka som mobilen kom med? :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *