Sommarslö i Sandviken

Hej Bullen. Jag är en kille på sexton år som har ett problem. Jag har precis hängt upp den hängstol som jag köpte för sådär fem år sedan eller så. Det tog lång tid att fundera ut hur jag skulle undvika att borra i taket, men sedan kom jag på att bygga ett stativ av lagerhyllor.

Mitt problem är alltså att när jag väl har satt mig i hängstolen och provgungat lite, så vill jag inte resa mig upp. Jag är hungrig, törstig och skitig. Jag behöver planera morgondagens strapatser och förbereda mig ordentligt. Men det enda jag vill just nu är att gunga försiktigt och lyssna på fågelsången.

Jag känner mig jättekonstig. Är det det här som kallas fridfullhet, eller har jag fått akut latmask? Snälla hjälp, jag vet inte vad jag ska göra.

This entry was posted in Transitionsdagbok. Bookmark the permalink.

10 Responses to Sommarslö i Sandviken

 1. Rasmus says:

  Jag blev nästan lycklig av den här lilla texten.

 2. Mellanvärld says:

  “…eller har jag fått akut latmask” XD

 3. Nisso says:

  Hej kille 16 år. Det är HELT NORMALT 😉

 4. Andrea says:

  Jag förstår dig. Vi har också en sån gunga ute på vår altan och den är fullkomligt livsfarlig när man har mycket att göra. Seriöst, har man väl sjunkit ner i den så kommer man inte därifrån på flera timmar.

 5. Åh, så jag är inte ensam? Jag kände mig så konstig och udda. Visserligen har jag provat hängstolar förut, men det har varit på marknader och sånt. Det är något väldigt speciellt med att gunga i en egen…

 6. Malin says:

  Nej, det är helt normalt. Det är hängstolar som är så sköna. Man kan lätt somna i dem också, t.o.m. jag som normalt sett inte kan somna sittande. 🙂

 7. degbunke says:

  …och det är som vanligt inte killen i filmen som har skrivit brevet.

  ……….eller……? 😉

 8. drK says:

  Det är HEEEELT normaaaaal! ;p

  Själv tänkte jag meka med en cykel, men så hamnade jag på verandan som en slö huggorm istället… vad kan det bero på?

 9. Nej, det är såklart inte killen i filmen som har skrivit brevet 😉

  Det är lite synd att man inte skulle göra Bullen idag. Det har spelat ut sin roll. Folk googlar istället, och hamnar i min blogg. Då får de veta hur bögar knular och hur världens största fita ser ut.

Leave a Reply