Inte chict, bara skabbigt

Mitt altare: En rosa byrå med röda knoppar och färgglatt mönster med harar och rådjur. På den tygklädda väggen ovanför hänger en stringhylla med olika magiska symboler och redskap, och på en spegel med guldram hänger en svart häxhatt

Pappa var lite imponerad av mitt altare, framförallt av byrån. Jag fick förklara hur man gör decoupage, och han kallade det för “shabby chic”. Då protesterade jag, för jag tål ärligt talat inte shabby chic. Det där med att allt ska vara så himla vitt och blommigt och fejkat avskavt och halvrostigt och krystat antikt och kletigt ombonat… Nej, det är verkligen inte min stil.

Detalj av byrån: Ytan ovanpå täcks av ett mönster av grenar, harar och rådjur i olika färger

Då blev pappa tvungen att försvara sig:

– VÅRT hem är faktiskt shabby chic!

Varpå mamma bryter in:

– Nej, det är det inte. Det är bara skabbigt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

This entry was posted in Bilder and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Inte chict, bara skabbigt

 1. svalin says:

  Snyggt altare!

 2. Anna says:

  Haha, härlig kommentar av din mamma!

 3. Hon är underbar 😀

 4. Susanna says:

  De är roliga båda två, din mum och din pup. 🙂

 5. Japp, jag var nära att säga “som ett gift gammalt par”, tills jag insåg att de ÄR ett gift… eh… jag har svårt att se dem som “gamla”, men de har faktiskt varit gifta väldigt länge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *