Jag är så gay att inte ens kläderna är i garderoben

Hög med ren tvätt

Såhär post-halsböld och pre-Pride har jag mycket att göra, så vissa saker får jag prioritera bort. Ja, vissa saker känns rentav fel att göra – som att tvinga in den rena tvätten i garderoben. Mina tröjor, jeans, handdukar, strumpor och så vidare, behöver inte skämmas för vad de är. Så det så.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

This entry was posted in Bilder, Stockholm Pride, Transitionsdagbok and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Jag är så gay att inte ens kläderna är i garderoben

 1. Elysia says:

  LOL! Din humor är underbar.

 2. plastbaronen says:

  XD Kul!
  Jag har mina kläder i en byrå. Det stämmer rätt bra det med. /inte i garderoben, men inte särskilt öppen IRL heller.

 3. plastbaronen says:

  Ja, det är en jättestor byrå. Men det är knappt de får plats.

 4. Freddie says:

  Hahaha, klockrent! Beundrar din förmåga att sätta smarta och roliga rubriker, de har fått mig att skratta många gånger! 🙂

 5. Maldita says:

  Uttrycket “garderoben” borde bytas ut mot “byrån”. En människa kan, med visst obehag, få plats i en garderob (och inuti finns kanske ett magiskt land fyllt av roliga saker). En byrå kan en människa knappt få plats i, men om man går in i den som liten så kan man, med starkt obehag då man måste pressas till en onaturlig och underlig form, vara kvar. I en byrå finns inga magiska länder. I en byrå vill man inte vara alls, man vill inte ens gömma sig i den när man leker kurragömma. Den är lika obehaglig som “att vara i garderoben” är, därför passar uttrycket bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *