Testosteron orsakar navelskådande

Vissa saker är oändligt viktiga att blogga om, men kräver bildbevis för att någon som inte var med själv ska fatta hur det var. Jag var precis med om en sån händelse – men tappade bort bildbeviset.

På väg in i duschen gräver jag ur naveln, som jag brukar. Jag förväntar mig egentligen ingenting, utan det är bara för att lufta naveln. Jag vet att jag inte tillverkar något navelludd, eftersom man behöver en viss mängd navelhår för det. Eller i alla fall trodde jag mig veta det.

Under morgonens utgrävning hittade jag alltså min första sats egenproducerat navelludd. En liten korv, kanske 5×1 mm mörklila ludd. Jag blev så uppspelt att jag ville rusa iväg och hämta kameran, men besinnade mig. Istället la jag ifrån mig det lilla luddet på handfatskanten medan jag duschade. Sedan tog jag med mig det in på rummet igen och började krångla med kameran – men innan jag hade fått en enda bild var luddet borta. Det måste ha blåst bort av vinddraget.

Därför har jag inget bildbevis för min stora triumf. Helt ovetenskapligt utgår jag nämligen ifrån att navelludd beror på navelns hårighet, och det i sin tur är något som jag uppfattar som till viss del beroende av ens testosteronhalt. Med andra ord är det en bekräftelse på hur manlig min kropp börjar bli.

Det blev ingen bild, som sagt, men ni kan få se varifrån det fantastiska luddet kom.

This entry was posted in Bilder, Puberteten, Stockholm Pride, Transbilder, Transitionsdagbok and tagged , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Testosteron orsakar navelskådande

 1. Carl-Gustav says:

  Herr tig och jag kräver bildbevis för att tro på den lila navelluddskorven, för handen på hjärtat vad kan vara så mycket mer personligt än en rejäl dutt med navelludd färskurgröpt från den gamla igentorkade munnen?

  Misstänker att det också kan ha med andra faktorer att göra eftersom både man och kvinnobakar kan bli kalsonätarbakar men tar vi trosor på samma mans och kvinnobakar så är det inte samma bakar som äter trosor, vilket lett fram till ett visst filosofiskt thong-mål.

 2. chris says:

  åh, det finns kvinnor som kan bli med navelludd också! har en kompis med DJUP navel. det gör tydligen susen. det har dock aldrig hänt mig, vilket jag givetvis sörjer.

 3. Susanna says:

  Grattis till navelluddet, synd att det blåste bort innan du hann ta kort på det. Själv brukar jag förtränga att jag ens har en navel, för jag “lider” av lätt navel-fobi. Den som pillar mig i naveln leker med döden. 😉 😉

 4. Chris: Minou lärde mig att djupet också spelar roll, efter att jag skrivit inlägget. Så det finns nog många olika faktorer som inverkar 🙂

 5. dean says:

  oh, jag tycker också att navlar är läbbiga! för övrigt brukar jag kunna hämta ut ett bra lass rumpludd varje dag. är det normalt tros?

 6. Rumpludd har jag alltid haft gott om, så jag skulle säga det, ja.

 7. Susanna says:

  HA HA HA! Tack för dagens första asgarv, rumpnissar där! 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *