Bög utan kuk

Jag tror att Bög utan kuk (panelsamtalet om hur fittfödda killar har sex med kukfödda killar) gick riktigt bra. Mina, Tarald och Niklas sa en massa bra saker, och vi hade nog lätt kunnat hålla på hela kvällen. Hälften av de frågor jag tänkt ta upp kom aldrig med, men det gjorde inget.

De var grymma, och publiken med. Jag var liksom bara den som gav dem en ursäkt att prata – och prata gjorde de så mycket att vi drog över tiden. Det finns mycket att säga om hur det är att vara bög utan kuk.

This entry was posted in Stockholm Pride. Bookmark the permalink.

3 Responses to Bög utan kuk

 1. Kenneth says:

  En bög utan kuk är väl hetero?
  En viss förvirring…

 2. Malin says:

  Inte om han identifierar sig som kille.

 3. Stämpelfest says:

  Hehe, bög utan kuk är ett bra namn på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *