I en tredje del av Köping

I en tredje del av Köping, på tredje våningen utan hiss, sitter jag och lägger i ordning morgondagens schema och försöker hålla ögonen öppna. Samtidigt äter jag digestivekex till middag. Turnélivet är verkligen glamouröst.

Dagens föreläsning var den första jag hållit utan hjälp, och det gick över förväntan bra att ta sig fram. Det är svårt att tänka sig att det bara är två veckor sedan jag knappt kunde lyfta upp min netbook på bordet. Idag har jag dragit runt på mig 20kg tunga väska utan större problem.

Snart har det gått två månader sedan operationen. Jag har en bit kvar, men det går framåt med stormsteg. Äntligen.

This entry was posted in Transitionsdagbok. Bookmark the permalink.

7 Responses to I en tredje del av Köping

 1. Men det låter ju super att du kan dra väskan själv nu!

 2. djungelsoda says:

  Grattis till att det går åt rätt håll! 🙂

 3. Susanna says:

  Gött mos! (min standardkommentar när jag är för trött för att orka säga nåt bättre). 🙂 Men 20 kilo är ju faktiskt rätt mkt att släpa på, så du måste ju ha blivit rätt så stark vid det här laget. 🙂

 4. LeoH says:

  Fint att orken kommer allteftersom!

 5. Mikusagi says:

  Vad skönt att höra att du mår bättre!

 6. rosa lövling says:

  Föreläsningen var riktigt bra. Jag är SÅ glad att jag komm, trots att jag kom försent.
  Tack!!!

 7. DP och Sanna: Alltså, 20kg är enormt mycket om man ska BÄRA det. Men väskan är extremt lättrullad med stora grova däck. Så varje gång jag ska uppför en trottoarkant eller så får jag ta i, men annars rullar den nästan av sig själv. Jag skjuter den framför mig, så jag utnyttjar kroppstyngden. Men jag borde kanske tänka på att stretcha ikväll, så jag inte får träningsvärk.

  Rosa: Tack 😀 Det var kul att du kom 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *