Det finns någon som jag inte älskar

Det finns någon som jag inte älskar. Vi har tillochmed setts, vilket inte hör till vanligheterna när jag är på väg in i en relation.

Jag gjorde ett outplånligt intryck på honom när jag gick med bar överkropp i prideparaden i somras. Själv tror jag inte att jag minns honom alls.

Han hittade mig någon månad senare på Qruiser, och det ena ledde inte till det andra. Så ikväll sa jag det där som jag varit så orolig inför: att jag inte älskar honom.

Då erkände att han inte älskar mig heller. Det känns skönt att veta var vi har varandra.

För även om jag har märkliga fantasier om att vakna varje morgon resten av mitt liv med honom vid min sida, så är inte det samma sak som att älska. Vilken tur att han förstår det.

This entry was posted in Relationer and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Det finns någon som jag inte älskar

  1. Johanna says:

    Vad är det att älska?

  2. Jag vet inte riktigt, men jag tänker mig att det är ungefär som det jag känner inför mina nära vänner: Det pirrar i magen när jag tänker på dem, jag kan gå och fånle efter ett sms från någon av dem och jag känner att jag skulle göra nästan vadsomhelst för deras skull. Att älska borde väl vara ungefär så, efter vad jag har förstått.

  3. Mellanvärld says:

    Det pirrar i magen när jag tänker på dem, jag kan gå och fånle efter ett sms från någon av dem och jag känner att jag skulle göra nästan vadsomhelst för deras skull.

    Har aldrig upplevt något av dessa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *