Experiment med säkerhetsbälte

Igår var det alltså ett halvår sedan operationen. Idag är första gången sedan dess som jag har på mig ett bilbälte som man ska.

Tidigare har jag hållit bältet borta från bröstkorgen genom trycka ner det med högerarmen, men idag vill jag testa hur det känns. Såhär efter tjugo minuter är det lite ömt, men inte så farligt. Vi får väl se hur jag känner mig efter två timmar, när vi är framme i Uppsala.

Jag ska på återbesök hos hormonläkaren. Det är nästan 20 månader sedan sist: jag har bara träffat honom när han skrev ut testosteronet. Det var i juni 2009. Man kan väl lätt säga att mycket har hänt sedan dess.

This entry was posted in Bilder, Kirurgi, Transitionsdagbok and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Experiment med säkerhetsbälte

  1. Johanna says:

    Välkommen hit, välkommen hem

  2. Tofflan says:

    Som sagt, välkommen hit, välkommen hit! 😀

  3. Tackar 🙂 Uppsala är en mysig stad 🙂

Leave a Reply