Onormala tröjor (5 dagar kvar till Pride)

Det är fem dagar till Stockholm Pride drar igång, men själv har jag redan smygstartat. I helgen målade jag två tröjor, och imorgon ska jag prata i radio om könskorrigeringar, bland annat.T-shirt med texten "Onormal"

T-shirt med texten "My autism makes me a rock star"Tur att det är radio och inte tv, så jag inte behöver vela och älta vilken tröja jag ska välja.

Jag lovar att återkomma med mer tips, inspiration och uppdateringar om festivalen, som vanligt. Tills dess får ni nöja er med att läsa om fjolårets Pride – och slå gärna på Radio Gävleborg mellan 15:30 och 16:00 imorgon torsdag, så får ni höra mig.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

This entry was posted in Aspiequeer, Bilder, Funkis, HBTQ, Immanuel i media, Personligt, Stockholm Pride, Trans* i media and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Onormala tröjor (5 dagar kvar till Pride)

 1. Visselpaj says:

  Härliga tröjor!

 2. Underbara tröjor 🙂
  jag vill upp till Pride men tror inte jag kan 🙁

 3. Elias says:

  Kan man lyssna på ditt radioprogram på internet, tror du? Det skulle vara mycket intressant att höra.

 4. susitar says:

  Kommer du prata på någon av seminarierna på Pride i år?

 5. Mikusagi says:

  Jag läste “fjollårets Pride”

 6. Mikusagi says:

  Elias: Klicka på länken till programmet och sedan “Sändningsarkiv”.

 7. Visselpaj och Barnens Hjältar: Tackar 🙂

  Susitar: Japp, jag ska försöka lägga ut schemat snart 🙂

  Miku: Hahahaha, underbart! 😀

 8. Elias says:

  Lyssnade på ditt Sommarprogram, det var bra, men jag tycker det borde ha varit längre så du kunde berätta mer, förklara mer, och så. Du är trivsam att lyssna på, pratar varken för fort eller för långsamt, snärjer inte in dig i krångliga formuleringar eller så, mycket sympatiskt. Hörde dessutom en snubbe på stan vars röst lät nästan exakt som din, fast aningen gällare. Tror du att du släpper schemat om Pride snart? Vill veta vilken föreläsning jag ska gå på :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *