Tupplurad paneltupp

Klockan 11 börjar panelsamtalet Open the door to a trans inclusive society, som jag ska vara med i. Som den tidspessimist jag är gick jag upp 6:30 imorse, men när jag bara skulle raka mig och gå visade det sig att klockan var 7, och även om jag behövde äta frukost inne i stan var det två timmar för tidigt. Så jag ställde alarmet på 7:30, och la mig att vila. När jag vaknar är klockan 8:50.

En timme senare är jag på plats, alldeles för tidigt för att ha rätt att säga att jag har försovit mig. Orakad, och omedicinerad. Jag glömde visst ta Concerta imorse.

Min ADHD är otämjd idag. Det här blir spännande.

This entry was posted in Stockholm Pride. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tupplurad paneltupp

  1. Yamiko says:

    Du gjorde bra ifrån dig iaf. Och det var kul att ses idag. 🙂

  2. Yamiko: Detsamma! 😀 Ja, det kändes som att det gick bra 😀

Leave a Reply