Pride-pedikyr

Fötterna är tejpade för att skavsårsplåstren ska sitta på plats bättre. Vattenflaska, öronproppar, kamera och parafjoll i väskan – paraden kan börja!

This entry was posted in Stockholm Pride. Bookmark the permalink.

6 Responses to Pride-pedikyr

 1. Har du lyckats klippa dina tånaglar till slut? 😉

 2. Elias says:

  Får fantomsmärtor i fötterna av att se den där bilden… Stackare, hur står du ut, Immanuel? Förresten så hälsade jag på dig under Pride, efter seminariet Queersyndromet slutat. Var i paraden gick du? Jag gick hos Humanisterna (den första grupp jag såg som jag hade något gemensamt med).

 3. Mimmi says:

  Kära Trollhare!
  http://www.fass.se/LIF/lakarbok/artikel.jsp?articleID=6462
  Du bprde inte behöva ha så eländiga naglar och fötter, hjälp finns!
  /Mimmi

 4. Karin says:

  Hoppas din Pride-dag varit bra!!!!

 5. Caroline says:

  Hej, det var jag som kom fram till dig idag några timmar efter paraden och ville ta kort med dig. Jag ber om ursäkt om jag verkade lite skum. Blev bara så glad när jag såg dig (jag läser din blogg lite nu och då så du har blivit lite av en kändis för mig) och ville hälsa och gärna ta en bild 🙂

 6. Love says:

  Öronproppar borde jag ha haft. Var helt slut i huvudet ungefär halvvägs. Efteråt ville jag mest bara krypa ihop i ett svalt, mörkt och tyst rum och inte trängas med alla tusentals människor som myllrade runt. Men det fick det väl vara värt för att äntligen ha gått i den.

Leave a Reply