Min bok — lika inbunden som jag själv

image

Här står jag och förbereder nästa veckas föreläsningar när ett paket dimper ner genom brevinkastet. Min bok. Lika inbunden och verbal som jag själv.

Hoppsan. Jag som trodde jag tappade alla ord när jag gick in i väggen för sju och ett halvt år sedan. Kanske gjorde jag det då, men jag har tydligen hittat tillräckligt många nya ord för att fylla 174 sidor. Jag har inte kunnat ta till mig att det är på riktigt förrän nu när jag står här med boken i handen. Jag fattar inte hur det här gått till, men jag klagar inte.

Boken — och föreläsningarna — kan man som vanligt beställa på andet.se. Själv mår jag nästan illa av glädje just nu.

This entry was posted in Bilder, Kultur och media, Personligt and tagged , , , . Bookmark the permalink.

27 Responses to Min bok — lika inbunden som jag själv

 1. Du är bara så bäst!!! Grattis :)))

 2. morticiab says:

  Snyggt! Ska beställa!

 3. Elias says:

  GRATTIS!! 😀 Om boken har ett ISBN-nummer så kan jag beställa den till biblioteket så fler kan läsa den, har den ett sådant nummer?

  För ett bra tag sedan (i somras, i höstas, flera månader sedan iaf) skrev du något om en bok som hette “Transpersoner och deras kroppar” (el dyl.), exakt vad hette den boken, vem skrev den och har den ett ISBN-nummer? Den verkar som att den inte enbart intresserar mig utan även andra, så tänkte beställa den till biblioteket om jag får tag på det numret.

 4. Jag tänkte nog komma och säga hej när du är i Göteborg!

 5. Häftigt! Själv har jag fått min doktorsavhandling från tryckeriet nu… känns också stort.

 6. Rikkert says:

  Vilken blick! 😀 “paralyserad tecknad film-figur” <3

 7. Tofflan says:

  Å va häftigt! Grattis! 😛

 8. Olof says:

  Din bok är nog t o m mer inbunden du, tro’t om du törs, men annars hade boken inte kommit till.
  Grattis! 🙂

 9. Elias: Tack 😀 Trollhare har ISBN 978-91-976485-5-4
  Ang. den andra boken antar jag att du tänker på Kroppslinjer. Du hittar nr etc här: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170610991

  Madelein: Kul! Då ses vi 😀

  Dp: Ååååh… det är ju liksom ännu större 🙂 Grattis!!!

  Rikkie: Du skulle se de första bilderna jag tog, där jag snarare ser vettskrämd ut 😛 Jag brukar behöva ta ca 10 bilder innan jag fattar att jag måste tänka på mimiken 😛

  Olof: Hehe, det kan du ju iofs ha rätt i 🙂 Tack!

 10. stenuppsala says:

  Jag gratulerar – den vill jag läsa – allt gott och lite till … till Dig. 🙂

 11. Johnny says:

  Meh, inte förrän den 6 mars kan jag beställa! Jag har skrivit upp det på min almanacka nu.

 12. Ullah says:

  Spännande!

 13. Malin says:

  Oj, vad roligt, jag visste inte att du hade skrivit en bok! 🙂

 14. Ingrid says:

  Vad roligt! Den ska jag genast beställa genast!

 15. Mia says:

  Skulle precis beställa boken, men såg nu att K-håla (Katrineholm) dykt upp som föreläsningsort!:-) men ingen mer info än, spanade in på de andra ställena och undrar såklart om det kommer vara en liknande föreläsning?
  Alltså, kommer den vara för allmänheten och med samma kostnad och bok osv? Antar att det kommer upp på sidan snart men tålamod är inte min dygd och dessutom rädd att missa det!:-) Ge mig en hint, ska jag beställa boken nu eller avvakta? 🙂

 16. Jodå, det blir en föreläsning på samma upplägg som detta: http://www.andet.se/a/2012/inbjudan_20120515_trollhare_linkoping_motala.pdf

  Vi ligger lite efter i att få upp info på hemsidan, jag vet 🙂

 17. Mia says:

  Ah! va bra!:-D

 18. Schizofreni says:

  Bra att du inte ryggar tillbaka för bokstavens mening utan från bokens ryggrad och utåt fyller bladen med uttrycket och visar att mening kan komma för punkt.

  Men också att mening kan komma efter punkt. A-bra kadabra, sim sala bim.

 19. Suzanne says:

  Kommer du till Malmö? Du har redan varit här och jag har missat det va? Suck.

  Jag läser den nu, den är underbar! Jag ska försöka få hela min psykolog-klass att läsa den 😉
  Det jobbiga med att läsa den är att allt jag tror jag vet och har förstått om könsidentitet går bort… när jag äntligen känt att jag fått ihop nån sorts teori om hur man utvecklar det. Jag vet att det inte spelar nån roll, förutom att, ja, om man vill “bekämpa okunskap” är det väl bra att ha kunskap? Det är svårt att lära sig själv och andra att “det enda vi vet är att vi är jävligt mycket dummare än vad vi tror”. Men det är coolt också.

  • nej, jag har tyvärr inget inbokat i Malmö i vår (hösten är inte spikad än). Jag var i Lund och Landskrona för bara några veckor sen, så ja, du hade tyvärr rätt i att du missade det. Men jag gör ju också uppdragsutbildningar för grupper, och såna går att boka ändå 🙂 (det är inte jag själv som sköter bokningen, så kolla på andet.se för mer info)

   Apropå att hela tiden få sina teorier om kön ställfs på ända tror jag att jag förstår hur det känns. Jag har på sätt och viss gett upp att försöka förstå/ förklara. Då känns det mer värdefullt att göra konkreta saker.

   • Suzanne says:

    Ah. Jag får prata med lite folk i Lund, känns som det finns flera grupper som definitivt skulle vara pepp få dit dig igen som föreläsare! Men blir nog till nästa termin i så fall.
    Jo, jag får nog ge upp också, det finns onekligen oändligt mycket värdefullare saker att göra…
    Igen, boken är så, så, så underbar! Önskar jag haft den när jag var yngre.

 20. Suzanne says:

  Igår hade jag huvudvärk och kunde inte plugga, så jag tillät mig att läsa mer i Trollhare-boken. Har nästan läst ut den, ska ta det sista till kaffet nu. Gudars skymning vad jag har gråtit, och skrattat en del och nickat nacken stel och bara… ja. Vissa författare kan verkligen minnas och förmedla hur det är att vara barn…

 21. Åh, tack 🙂 Jag har missat att svara på en massa kommentarer, men verkligen: tack. 🙂

 22. Suzanne says:

  Nothing but <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *