Föreläsningar om NPF

Om det inte redan är uppenbart från bloggen i övrigt: Jag reser runt och föreläser. Jag får en del frågor här i bloggen om hur man anmäler sig till en föreläsning – men framförallt får jag frågan “Kommer du hit till [stad] snart?”

Schemat för kommande utbildningar hittar du alltid på aspi.se.

Från och med september 2010 är jag anställd på ASPI Utbildning AB, och sedan dess har jag hållit föreläsningar över hela Sverige: från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Jag håller både föreläsningar om min egen livshistoria, och mer övergripande utbildningar om NPF.

OBS!

Om du vill veta mer om utbildningarna, ASPI, bokutgivning och bokförsäljning etc, läs mer på aspi.se och maila eventuella frågor till info@aspi.se. Det är inte jag som sköter administrationen, så därför är det bättre att prata direkt med de som har koll.

***

Bloggen drivs av mig som privatperson, och inte som representant för ASPI. Innehållet ska inte ses som officiella uttalanden från företaget – och om någon undrar: Nej, jag får inte betalt för att blogga.

6 Responses to Föreläsningar om NPF

 1. Andrea says:

  Vet inte om min kommentar kom igenom. Men om den gjorde det kan du strunta i den, hittade infon på andet.

 2. Pingback: Livet går vidare | Livet som ett äventyr

 3. Savox says:

  Hoppas verkligen för din skull att du kommer upp i 80 arbetade timmar i månaden – för då kommer du att vara berättigad till A-kassa efter 6 månader för den händelse att du skulle bli arbetslös.

 4. Oj, jag hade visst inte uppdaterat den här sidan på två månader. Hade missat att lägga in massor av föreläsningar – som nu redan har varit. Så tack för påminnelsen 😉

  Jag är f.ö. heltidsanställd (det är inte bara föreläsningar jag sysslar med), men schysst att du tänker på det. Omtänksamt. 🙂

 5. V says:

  Jag önskar en uppdatering av turnéschemat.
  Det vore väldigt uppskattat.

 6. Oj, just ja. Det har varit en massa föreläsningar som inte blivit inskrivna. Jag hade glömt av den här sidan Men just nu håller vi på och planerar våren, så inget är spikat än. Det är lättare att hålla koll på Andets hemsida:

  http://www.andet.se/

Leave a Reply